onsdag 10 augusti 2011

UVI?!

Ella skulle få sin 2:a vaccinationsspruta idag..
Samuel skulle ta med henne dit, eftersom han är pappaledig! Själv jobbar jag.. Härligt!
Dock ringde Samuel och sa att det inte blev nån vaccinspruta.. Vi får ta det på läkarundersökningen om 2 veckor. Varför detta, undrade ju jag, såklart...
Jo, det är nämligen så att jag bad Samuel fråga BVC-sköterskan om Ellas, stundvis, härliga arom... Är det svamp eller flytningar? Ska så här små fjärtar lukta så illa i underlivet att det luktar så fort man öppnar upp blöjan?!
Det ska de visst inte, så det blev misstänkt UVI- urinvägsinfektion..
Samuel fick gå in till vårdcentralen för att träffa doktorn. En timme senare fick han komma in... Eftersom man inte riktigt kan få bebisar att kissa när man vill och det inte var morgon, så fick vi göra annat; Ta tempen morgon och kväll fram tills på måndag. Är det feber, är det UVI.
Stackars Ella... Känns bra att vi tog en lugn vecka förra veckan...
.
I går fick Ella träffa sin kusin; Elias. En liten plutt...
Hon ville klappa på honom, men han var lite mer skör än Emmy, så han tog inte riktigt det där klädryckandet med ro och inte heller den där "vänskapliga" kusinklappen på huvudet med naglarna som en kul sak...
Men hon klarade det väldigt bra!
.
I förra och förrförra veckan var vi på lägret och hälsade på. Ella fick ju inte vara med, så hon och jag fick bo utanför.. (Hade en av mig och Samuel åkt som funktionär, hade hon fått följa med, fick vi reda på efteråt... Surt..) Men när hon väl kom till lägret charmade hon alla!
Hon fick både en röd kossa från Arla och en lyckoamulett från Turkiets "turistbås". Och självklart massor av "Ahh", "Naw, så söt" och " Titta, en sån liten". Härligt med mycket uppmärksamhet.
T.o.m. i Samuel läger var hon charmören. Hon satt med ett par av hans 36 scouter och lekte. De tog henne direkt=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar