onsdag 13 april 2011

13 april

Den som säger att de har lite svårt att åka tåg pga barnvagn;
Tro dem!!!
Jag var nere i Skåneland i helgen. Tåg från Göteborg till Lund, där byte till Hässleholm. Vagnsinsatsen passade perfekt på sätet, så ner till Lund var det inga som helst problem! Det var först i Lund problemet uppkom..
Att få upp vagnskarossen tog sin lilla tid, sen packningen... Fick hjälp av en snäll medresenär att bära en väska. När vagnen sen skulle ut stängdes dörren 2 gånger för mig. 3:e gången jag öppnade dörren satte jag vagnen i vägen så att den inte skulle stängas igen. Jag hade precis fått vagnhjulen på perrongen när tåget började rulla och jag satt på huk kvar i tågvagnen (hade ju precis fått ut vagnen från de där jäkla jobbigt höga trapporna). Som tur var, fanns där en underbar man på perrongen som fick tag på vagnen, annars hade den vält med Ella i.. Fi fan...
Jag gick runt som en yr höna ett tag på stationen i Lund. Kanske lite halvchockad efter vagnsincidenten.. Men sen var jag tillbaka igen.
Nästa gång ska jag vara uppe tidigt och vara först ut!!!
Passade på att suprisa Carro på hennes 25-årskalas. Skickade ett sms dagen innan och sa att hon skulle få världens bästa present; snuffsa på Ella. Men hon hade inte trott att vi skulle ner.. Så när jag knackade på och hon såg att det var jag, så blev hon så rörd att hon började gråta.. Sen höll hon beslag på Ella nästan hela kvällen. Förutom en sväng när hon var hos pojkarna... Hon charmade brallorna av alla!
Tur att hon snart ska ner igen, så de får gosa mer med henne! =)
Lät henne lukta på saker. Snuset luktade inget särskilt.
Men champagnen!
Hon låg och halvsov, men när glaset kom till näsan, spottade hon ut nappen, gapade, tog tag med båda händerna om glaset och drog ner det mot munnen! Jäklar vad vi skrattade..! En liten finsmakare vi lyckats få fram =)
Mormor och morfar fick kvalitetstid med Ella! Jag var lite orolig hur hunden och katten skulle reagera, men det gick bra. Moa luktade lite på henne, sen var hon inte så intressant längre. Men sen är ju Moa både halvdöv och halvblind så...
Tjoock däremot.. Han gillade henne inte så mycket. Tror att hon gapade för mycket för hans tycke (och då var Ella väldigt lugn och skrek knappt på hela helgen..). Kul var dock att se att Tjoock var lika stor som Ella!

2 kommentarer:

  1. Vi då du har ju glömt oss!!!

    SvaraRadera
  2. Jag har inte glömt er!!! =(
    Vill du skicka över en bild på Ella och Ella, så kan jag sätta in den med!!!

    SvaraRadera