onsdag 6 april 2011

6 april

Jäklar vilket dåligt kom-ihåg jag har! Flera gånger glömmer jag bort det jag ska göra för att komma på det betydligt mycket senare. Eller något som jag ska säga eller fråga.. Nope. Totalt bortglömt... Förr kunde jag ju säga att "ja, då var det väl inget viktigt", men det funkar inte riktigt så nu.. Även viktiga saker glöms bort..
Suck... Börjar bli senil...
Eller snarare mer senil än vanligt... =)
Var med Ella på BVC igår; drop in... Hon har ju varit lite hängig ett par dagar. Vi har haft fullt upp inför scouternas loppis, så det kan ju ha varit det som slöade ner henne och lördagens loppis kan ha slått ut henne totalt. Näsan har runnit på henne ett tag, men även ena ögat började gegga och sen sov hon så otroligt mycket. Nästan hela lördagen spenderade hon sovandes. Kunde knappt mata henne, för hon sov så mycket.
Hennes navel hade med börjat spöka. Navelsträngen är av sen ett par veckor tillbaka, men hon har haft en "kula" på naveln som har varit ganska otäck att tvätta. Denna skulle inte trilla av, utan sitta kvar hela livet.. Navelmelanom eller nått liknande hette det.
I lördags morse var naveln helt varad. En jättevarkula satt på naveln. I måndags blev den lilablå, för att sen gå tillbaka till rosa och i tisdags var den svart och skrumpen. Tisdagar är dock drop-in på BVC, så jag tog ungen i vagn och gick en sväng ner till torget och BVC. Resultatet; navelkulan kommer trilla av, hon har troligtvis en liten infektion i kroppen som gör näsan och ögat rinnande och hon går upp lite snålt i vikt. Bara 80g på en vecka... (från tidigare ca 200g/vecka...) Kurvan såg lite konstig ut när den går tvärt uppåt och helt plötsligt inåt... Får se om läkaren säger något mer om det på torsdag när vi träffar honom..
Bilderna på Ella kom igår!
Vi framkallade lite bilder på henne, dels inför dopkorten, dels för bilder till hennes mor-o farföräldrar och dels för hennes album som stannat av pga brist på bilder. En av bilderna är en bild som kommer vara med i tidningen "föräldrar och barn". Slänger in en bild på Ella, knappt ett dygn gammal och med en JÄTTEMJÖLKMUSTASCH! =)

1 kommentar:

  1. Hehe jag tror man blir av med en bit av sin hjärna när man får barn!! om detta stämmer tänk då vilken liten söt hjärna jag har kvar!!

    SvaraRadera