torsdag 16 februari 2012

Fullt ös!

Det har varit ett härligt lov!
Började fredagen med att sätta oss i bilen och åka upp till Ludvika där Samuels bror bor. Han tyckte nog att det var kul att vi kom, men väldigt skönt att vi åkte=)
Ella impregnerade hans köksbord, på ena kanten, kastade mat på golvet, belamrade hans lilla 2:a med sina och föräldrarnas saker och lyckades riva ner ett (tomt) ölglas på golvet så att det gick i flera hundra småbitar... She break it- you clean it!
.

Fortsatte på söndagen med att packa ihop oss och sätta oss i bilen för att ta oss de sista 2 timmarna upp till Sandviken och våra underbara fd grannar- Christer och Petra med sonen Robin..
Ella vart superglad när hon fick träffa Robin, men han vart inte lika imponerad av att ha en liten tjej som följde honom i flera minuter när han var nyvaken...
Ella ville säga hej=)
.
Det bästa med hela Sandvikentiden, var att Robin var på Ella och tog leksakerna hela tiden, så till slut fattade hon att det inte var lönt att krypa runt, så i måndags tog hon första steget till att bli en stor flicka!
Började gå på heltid!
I tisdags var vi inne i Sandviken city. Lunchade på ett ställe där de hade ett akvarium i modellen större. Med STORA fiskar. Ella tyckte att dessa var fantastiska!
Skitfula fiskar, men hon såg dem iaf! Och de lockade hennes intresse...
men det blir inga fiskar hitåt! Kommer ju ha ihjäl dem redan första veckan... Jag som inte ens kan klara av att ha kaktusar, utan att döda dem...
I onsdags hade pojkarna speldag... Jag och Petra tog med oss barnen till Gävle och leklandet Delfinen. Vi var lite oroliga att de skulle vara för små, men där fanns en babyhörna, så vi tänkte positivt..
Hade knappt hunnit dit förren båda ungarna var helt i gasen.. De stora havsdjursfigurerna
i taket lockade Ella mest och att åka "pulkan" själv! Hon var helt galen! Man hade aldrig kunnat tro att vi hade med oss en 1½-åring och en 11-månaders...
Efter 3h var vi vuxna väldigt nöjda och barnen med, visade det sig. Hade knappt hunnit ut från parkeringen förren båda sov som små troll.. Väldigt söta troll dock=)
Petra o Robin hoppar studsmatta.
.
Ella får skjuts på pulkan. Vill åka mer!
.
Klättra i klätterställningen!
.
Robin får lotsa höjdrädda mamman över hängbron! Vilken riddare!
.
Klätterställningen med sina hinder!
.
Ta er över! det gick så bra så!
.
De stora hinderna på vägen!
.
Fikapaus! Någon vill visst gärna ha lite glass!
.
Ut och busa igen! Bollhavet denna gång!
.
Robin sorterar bollarna!
.
Får inte missa den där roliga pulkaåkningen! Fel håll Ella!
.
Jag kan flyga, jag är inte rädd! Ella ville så gärna åka och hela vägen ner hördes ett "Aaaa!"
.
Någon var väldigt nöjd när hon kunde och fick åka själv!
.
Dagens sista åk; Rutschkanan!
.
Väl tillbaka blev det lite vila och sen igång igen- måla tavlor och leka med lera! Avslutade alltihopa med ett BAD! Ella och Robin badade badkar med BUBBLOR! Jätteskoj!
Måla, måla!
.
Ella och Robin målar!
.
Ella målade tavla, teckning och... Ella...
.
Ellas mästerverk!
.
Två små målarkluddar i badet!
.
Jätteskoj med bubblor, men här ska de väl inte vara..!
.
Skoj med badkar!!
.
.
Torsdag fick bli en resdag till. Dags att åka hem..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar