lördag 25 februari 2012

1 årskalas!

Lilla stumpan har blivit 1 år! Stora tjejen ju!
Något som jag dock inte hade kunnat listat ut var att min lilla stora tjej, innan dess hon var året skulle kunna så mycket som hon kan! Jag blir lika förvånad varje gång hon ger sig på nåt nytt! Både går och pratar. Var gång någon äter något slår hon till med "men jag då?" och var gång en lampa tänds säger hon "bampa" och pekar. Inne på toaletten vill hon ha ett "hamba" eller "hambam" att leka med. Hon gillar halsband=)
Det kom många och firade Ellas 1årsdag. Katter, hund, släkt, vänner och Emmy! Emmy som bott hos Ella och som Ella kaxar upp sig för. Härligt förhållande de har=)
Kalaset började med att Ella och Samuel vispade lite grädde. (Om man nu inte räknar med bullbak, kladdkakebak och havreflarnbak under veckan) Det skars bananer, lades upp maränger och hälldes upp chokladsås. Ella bjöd på marängswiss och bullar och kakor. När grädden var vispad fick Ella och Emmy mat. Tyvärr tryckte jag visst på Ellas mage, så det kom upp lite precis när kalaset började. Som tur var, hade vi packat ner en extra klänning, eftersom köttfärssås inte blir så fint på en rosa klänning och vit body. Hon fick även öppna en paket redan där och i den fanns en perfekt vit body!
Gästerna tog fika och självklart Ella med!
Paketöppning och till sist; "sjunga ja må du leva" och blåsa ut sitt första ljus! Självklart lektes det med de nya leksakerna med=)
Ella o pappa vispar grädden!
Ella slickar vispen. Mums!
Fahim kom! Lycka! Ella sprang bort och skulle ha en kram. =)
Fikadags!
Gott med fika!
Kela med Sessan.. <3
Öppna paket!
Skoj!
Vad kan det vara?
Världens bästa boll fick hon av Emmy!
Spännande att riva papper..
Emmy leker med kossan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar