fredag 11 februari 2011

11 februari

Hittade en bok i bokhyllan.. "Handbok för gravida".. Varför har jag inte läst den tidigare..? Jag har redan hittat lite roliga citat.. Typ;
"Ett varningens ord: många är de kvinnor som blivit på smällen på fyllan, så att säga, och ibland är det svårt att veta om man har baksmälla eller är på smällen. Om man känner sig bakfull mer än några dagar är det troligt att man istället är med barn, och då gör man klokt i att inte festa mer tills man vet säkert vilket. Den som har baksmälla i mer än några dagar ska nog inte festa mer på ett tag vare sig hon är gravid eller ej, förresten."
" Om det är en förstagångsgraviditet brukar det vara mannen som får reda på den strålande nyheten först av alla (ja, bortsett från barnmorskan, då). Är det andra eller tredje barnet berättar man det för alla tjejbekanta man kan nå via telefon, fax eller e-mail. Sen får mamma och pappa veta det och sedan vilken vilt främmande människa som helst som råkar ställa frågan; "Hur står det till?" Därefter talar man om det för sin man."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar