tisdag 8 mars 2011

8 mars

Hela dan har varit fullt uppbokad!
För det första sov Ella skitdåligt i natt.. Vi tror att det ev kan vara så att det är något hon inte tål. Så nu börjar vi med choklad. Jag har ätit chokladsås i helgen och avslutade söndagen med både Twix och marabou.. Hon har inte alls varit rolig. Stackaren har nog ont i magen. Speciellt i går. Så i gårkväll och i natt har hon varit ganska orolig. Samuel tog första 4 timmarna och la sig i soffan med henne och jag tog andra 4 timmarna i soffan. Så jag har ju fått 4 timmar sömn iaf=)
Men det var iaf sista chokladen jag tog. Om det är så att Ellas magen inte gillar choklad, så får jag sluta med det helt och hållet. Har jag klarat av att hålla mig ifrån alkohol i 9 månader, så ska jag väl kunna lägga till choklad på den listan=)
Vi fick besök från försäkringstanten och efter 2 timmar hade vi försäkrat både Ella, mig och Samuel.
Vi var uppe en snabbis på Samuels jobb och blev bjudna på semla och varm chocklad. Eftersom jag inte äter varken grädde eller mandelmassa, så blev det ingen semla för mig och eftersom jag ska hålla mig ifrån chocklad, så sket även det sig... Men trevligt var det iaf=)
BVC var på hembesök. Ella växte som hon skulle. Duktiga tjejen är nu 3940 g! Hon var helt fasionerad av Åsa- Hanna (barnmorskan) och lät henne pyssla med henne utan att bli arg. Hon var glad hela tiden och verkligen med! Jätteskoj att se..
..och sist men inte minst;
Alla som gick upp massor under graviditeten och inte gick ner riktigt allt igen, ska nog sluta läsa nu...
Vägde mig i helgen. Jag borde ha gjort det när jag först kom hem efter BB, men jag glömde bort det. Jag ställde mig på vågen en vecka efter förlossning och blev väldigt förvånad. -14kg... 14 kg har försvunnit på en vecka!! Och då ska man ha i baktanke att jag "bara" gick upp 12 kg.. Det tackar vi för=)

2 kommentarer:

  1. choklad och jordgubbar ska man vara lite försiktig med när man ammmar har ja hört :)

    varför ska allt gå så lätt för dig !? Lättaste graviditeten och förlossningen och sen på allt de går du ner allt + 2kg.. ARG !! haha, jag som kämpar med mina två kilon efter SEX MÅNADER !!

    SvaraRadera
  2. jag va stennoga med vad jag åt när jag ammade... ingen lök, kryddor, choklad eller jordgubbsattribut fick närma sig min mun. mest för ludvigs skull men även för vår. ville inte ha en bebis med magont. och det slapp vi.

    ja herregud. hur i hela friden har du lyckats med det? gick upp 24 kg under min graviditet. och har gått ner 21. så kämpar febrilt med dom sista 3 kilona :) men dom ska ner dom me.

    SvaraRadera