söndag 23 januari 2011

23 januari

Vi åkte till Orust och tittade på en vagn idag. En Brio Happy -08.. 5000:- i nypris, begagnad 1000:-. Kändes som ett bra kap! En svart vagn med svart liggdel och röd sittdel. Jag var lite tveksam på däcken, men som Samuel så smart sa, så är den diskret, men inte tillintetsägande...
När vi kom till rätt hus och fick se på vagnen, så var den betydligt mycket finare än på bilden. Det fanns inte mycket att säga egentligen.. Bara att slå till med en gång.. Hur gott som helst!
Nu börjar det verkligen närma sig! Nu börjar det kännas mer verkligt.. Visst, när hela vardagsrummet var belamrat med bebiskläder, så kändes det också som snart. Men när vagnen står här...
När vi kom hem fick Samuel även för sig att packa väskan. Så nu är BB-väskan nästan färdigpackad.. Bara en del småsaker som ska ner. Typ id-kort, journal, kamera, tidsfördriv och något ätbart. Fast, det är svårt att packa detta 4 veckor innan, så det är sånt som får komma ner i sista stund.. Choklad och ölkorv är visst ett hett förslag! Choklad röstar jag för!!
bilden lånat av Emma, som vi köpte vagnen av..

1 kommentar:

  1. Jag körde på Malacos kolasnören, perfekt under värkarna när jag kunde tugga frenetiskt :p Choklad låter bra det med. Finns dom som spyr så tänk på vad du kan tänka dig att spy upp igen. Min syster gjorde misstaget att äta kiwi. Själv spydde jag dock inte men det är säkrast att vara beredd på allt.

    SvaraRadera